Exemple de texte analizate sintactic si morfologic

Eu FAC curat la mine à huis clos. Eu ZIS ca e Pronume. Aceasta e o hotarare anterioara DEMITERII lui. Vai? Frate, inteleg ca discutam despré Gramatica limbii romane, nu despre gastronomie. Identifica partial parti de vorbire si de propozitie, face greseli la Analiza acestora-0, 2p. IMI puteti da Analiza Lista DIN Amintiri din copilarie de Ion Creanga de la,, CACI ASA ne amagea Mama “pana la,, Valea SACA”? Eu cred ca e adverbe, dar nu sunt sigura. Utilizeaza corect elementele de comunicare-fiecare raspuns corect primeste 0, 33p. Si UNDE MI TI-l IA Fat-Frumos PE Zmeu. Poftim, OM Bun, de-i Ospata Impreuna cu noi, zisera CEI Doi drumeti calatorului souche. Nu se poate face Analize sintactică fără să ai propoziția DIN Care fac parte cuvintele respectifs.

La urma urmei vorbesc timpenii nenumarate si Absolut uluitoare inclusiv reprezentantii nostrii legali si Alesi sau CEI chemati sa educe, intr-un fel, poporul PE la radio, televiziuni sau alte Mijloace de timpire à Masa! Dupa mine, unei Istorii frumusetea ai STA numai an partea EI de Taina daca i-o dezvalui. Daca pronumele reflexiv in Acuzativ se poate relua printr-un Pronume Personal forma accentuata, atunci pronumele reflexiv sont functia sinctactica de complément direct, iar verbul pe care il insoteste in conjugare este la diateza Activ pronominala. Uneori se tineau unul de altul. Va multumesc inca o données si lisse cuvant de la dumneavoastra este de apreciat. Chiar uitasem cu se analizeaza predicatul. Inceputul de propozitie se scrie cu Litera Mare! Mulțumesc anticiper! Cocostarcul s-a sculat cu noaptea-n Cap. Si in niciun caz la Buna vedere. Doi = Adj Care se Acorda en GEN, Nr, si caz cu SBST.

Am vazut adeseori straini participand la Sarbatori DIN sate romanesti. IMI analizati predicatul va rog. Vineri noaptea, după cântatul cocoșilor, EA pleacă la Arad, ca ziua s-o prindă cu șatra întinsă în Piața CEA Mare, unde Lumea se adună DIN șapte ținuturi. Multumesc! Nota in sine nu sont valoare. Ce facem Noi, Patrocle? Va mulțumesc! Ma puteti ajuta sa analizez propozitia: prin Iarba Arsa greierii cu ţirîit prelung Tacerea nesfirsita a Zilei o împung. Doi Caini Doi = Numeral Cardinal cu v. va invata in clasa a V a cum trebuie, SPER.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Digg this