Modele de diplome pentru scoala altfel

Cele mai Frumoase diplôme școlare pentru grădiniță. Pentru că şi părinţii merită altfel de diplome, AM creat una Special pentru EI. Varianta PDF o găsiţi AICI. Mult succes tuturor! Acesta este un Model pentru Copiii de grădiniţă, Cu zâne, cavaleri şi o atmosferă de poveste. Găsiţi varianta PDF, uşor de résur în oricât de multe exemplare, chiar aici. Descarca gratuit modelul de diplôme cu ciupercute pentru prescolari. Modèle de Diploma pentru elevi. Se pot descărca gratuit en format PDF pentru tipă… Diplôme aceasta pentru şcolari este creată cu Gândul la toti Copiii noștri frumoşi.

Dacă vă place, o găsiţi chiar aici, Într-un format care poate fi résur uşor în oricât de multe exemplare. Modèle de Diploma pentru concursuri de Muzică. Se pot descărca gratuit. Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu. (partea a II-a) Cum ajutam Copiii sa scape de frique de examene OData instalata ce-ar fi să le dăm copiilor o altfel de diplomă la finale de an Şcolar? În Care să le spunem că le apreciem eforturile. Că ştim Cât de greu le este să se trezească Dimineaţa devreme ca să ajungă la timp la Ore. Că FAC eforturi să ISI FACA toate temele, deşi le urăsc. O diplomă Care să le spună că Jocul, Prietenia şi colegialitatea sunt la fel de importante ca citirea, scrierea sau matematica. Care să îi încurajeze să rămână seninistone şi Buni.

Ce-ar fi să le dăm o diplomă Veselă, Care să rupă în Sfârşit cu Trecutul? Învăţământ Primar-Alte discipline-Planificări-clasa 1; Clasa a 2-a; Clasa a 3-a; Clasa a 4-a; Clasa pregatitoare;..

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Digg this